For børn

I Grøndal MultiCenter har vi mange sjove og spændende aktiviteter for børn i alle aldre.

Aktiviteter for børn

Lad børnene brænde krudt af i vores legeland, som både rummer rutsjebaner, boldbane, boldhav, klatrebaner og meget mere. Eller hold en sjov og aktiv familiedag med 2v2 fodbold, badminton og bowling (hos Bowlernes Hal).

Læs mere om vores legeland.

Vores mange foreninger i centret har også et bredt udvalg af aktiviteter for børn, hvis dit barn ønsker at gå til en idræt. Her findes alt indenfor kampsport, ketsjersport, gymnastik, boldspil m.v. Få et overblik over foreninger i Grøndal MultiCenter.

Hold en sjov og anderledes børnefødselsdag i Grøndal MultiCenter

Vores legeland er en oplagt aktivitet til fødselsdagen, hvorefter spisningen kan foregå i caféen, Grøndals Spisehus. Bestil og se børnemenuer her. For de større børn kan vi også tilbyde 2v2 fodbold, gaming/esport og bowling gennem Bowlernes Hal. Vi tilbyder også udlejning af lokale med skumredskaber og motorikudstyr til aktiviteter med mindre børn. Kun fantasien sætter grænser.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne på infogroendal@kff.kk.dk. Aktiviteter kan bookes på bookbyen.dk (bowling skal bookes via Bowlernes Hal).