Udlejning til private

Skal du afholde en fødselsdag, et LAN Party eller andet privat arrangement? Så har du mulighed for at leje vores store lyse esportscenter omgivet af sportsaktiviteter i Grøndal MultiCenter. Læs mere om mulighederne for booking af vores esportsfaciliteter.

Bemærk, at man skal selv have accounts/adgang til de ønskede spiltitler på computerne. Der ydes ikke teknisk support i lokalet.

Som privatperson kan du booke følgende faciliteter i esportscentret:

  • Hele esportscentret
  • Stort gamerrum bestående af 16 computere
  • Lille gamerrum bestående af 5 computere

Booking og priser

Esportscentret eller gamerrummene skal minimum bookes i 2 timer.

Priser:

Esportscentret (2 timer): 1.300 kr.

Stort gamerrum (2 timer): 1.000 kr.

Lille gamerrum (2 timer): 300 kr.

Hvis det ønskes at booke hele esportscentret i et større tidsrum, skal der sendes en bookingforespørgsel til esportgmc@kk.dk. Prisen for at booke esportscentret en hel dag er 5.000 kr.

Centret kan bookes lørdage og søndage via bookbyen.dk via link nederst på siden. Bookingforespørgsler øvrige dage skal sendes til esportgmc@kk.dk.

Praktisk information

Nøgle til lokalet hentes i Informationen i Grøndal MultiCenter mod et kørekort eller sundhedskort i pant.

Se specifikationer på hardware og hvilken software der er installeret

  • Det er tilladt at medbringe mus/tastatur/headset, husk at tilkoble centrets udstyr igen.
  • Du er som bruger selv ansvarlig for klargøring og reetablering af lokalet, hvis ikke andet er aftalt. Overholdes dette ikke, kan der pålægges en betaling på 500 kr. for reetablering.
  • Mad og drikke er ikke tilladt ved computerne.

Forplejning

Det er ikke tilladt at nyde forplejning ved computerne. Ved leje af esportscentret er det muligt at medbringe og nyde forplejning ved det store samlingsbord i lokalet. Det er ikke tilladt at medbringe alkohol.

Det er muligt at købe forplejning i Grøndal MultiCenters café, Grøndals Spisehus.

Aktive pauser

Ved booking af hele esportscentret er det tilladt at benytte sig af løbebånd, ecykel, airhockey m.m. på eget ansvar. I Grøndal MultiCenter er der rig mulighed for at kombinere esport med nogle aktive pauser i form af fodbold-/padel-/basketkamp eller lignende før eller efter jeres tur i esportcentret. Se her, hvilke andre aktiviteter vi tilbyder: Aktiviteter | Grøndal MultiCenter (kk.dk).