Kids Tour i Vanløse

Kom med til Danmarks største og sjoveste cykelløb for børn, når Kids Tour kommer til Vanløse!

Vi glæder os til at byde hele familien velkommen til Kids Tour - en dag, hvor alle børn i alderen 3-10 år har mulighed for at være vaskeægte cykelstjerner for en dag. Det handler ikke om at vinde, men om at være med!

Kids Tour er for børn i alderen 3-10 år og finder sted lørdag den 14. september ved Grøndal MultiCenter fra kl. 10-15. Ruterne varierer fra 2 til 6 km – afhængigt at barnets alder.

Udover cykelløbet kan hele familien opleve en masse gratis aktiviteter og underholdning på eventpladsen.

Det koster 50 kr. pr. barn at deltage i cykelløbet. Fra 1.-30. juni 2024 kan du anvende rabatkoden ” KTEARLYBIRD” og få 50% på billetter til Kids Tour i Vanløse.
Prisen inkluderer et startnummer, en drikkedunk, en guldmedalje, goodiebag, smagsprøver og andre lækkerier. Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfondens arbejde med at forebygge børneulykker i Danmark. Deltagere, forældre og anden familie/venner er velkomne på eventpladsen, hvor alle aktiviteter er gratis.

Vi glæder os til at byde hele familien velkomne til den sejeste cykelfest!
Find mere information og tilmeld dit barn på www.kidstour.dk

Om Kids Tour

Kids Tour arrangeres af Børneulykkesfonden i samarbejde med Københavns Kommune, Vanløse Lokaludvalg og Grøndal MultiCenter. Vanløse Lokaludvalg støtter arrangementet med et økonomisk tilskud. Kids Tour støttes desuden af Jyske Bank, der er hovedsponsor på cykelløbet. Overskuddet fra salget af startnumre går til Børneulykkesfonden for bl.a. at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.

Kontakt

Grøndal MultiCenter

Hvidkildevej 64

2400 København NV

Arrangør for Kids Tour

Børneulykkesfonden

buf@borneulykkesfonden.dk

Del med