Change language

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Forårskuller i La Fit

02.03.2020
Her kan du læse om seneste nyt fra fitnesscentret i Grøndal MultiCenter

Foråret nærmer sig - og de lysere dage giver et ekstra overskud til træningen. Det ses fortsat på antallet af deltagere på vores hold i La Fit, som vidner om glade og tilfredse brugere - og ikke mindst, at vores instruktører leverer super gode træningstimer! Klap jer selv og jeres instruktør på skulderen for den gode indsats i 2020 indtil videre.

Vores personlige træning og programlægning bliver fortsat mere populær. Et stort tak til Maj for hendes gode vejledning og stræben efter at gøre det bedste for hver en kunde.

Et af vores nyere holdtilbud, Gravidtræning, har fået faste deltagere nu, men vi kan sagtens rumme flere. Hjælp os gerne med at sprede budskabet til en du kender, som er gravid. Siff er vores dygtige instruktør og står klar onsdage fra kl. 18:30-19:30.

Vi modtager mange henvendelser med ønsker til udstyr, forslag til udvikling samt almindelige fejl og mangler. Bliv endelig ved med at henvende jer og at komme med ris og ros, så vi kan drive La Fit i den rigtige retning - og fortsat være et sted, hvor vi træner, taler sammen og hjælpes ad.

//La Fit koordinator, Rune

Du kan læse mere om La Fit på www.gmc.dk/lafit.