Change language

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Ketsjer-/batsport

Grøndal MultiCenter tilbyder mange forskellige typer ketsjer- og batsport. Disse kan bookes via vores online bookingsystem kk.halbooking.dk
 
Badminton
Grøndal MultiCenter tilbyder i alt 23 udlejningsbaner til badminton fordelt over 6 haller. 
 
Squash
Vi har 6 squashbaner til rådighed.
 
Padel tennis
Padel tennis er en nyere sport i Danmark, som helt sikkert er kommet for at blive. Sporten er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene. Spillet er en kombination af squash og tennis, og er hurtigt blevet meget populær. Centret har 2 indendørs og 2 udendørs baner (ved Genforeningspladsen ved siden af). Vi tilbyder også undervisning gennem vores uddannede padeltræner. Ved undervisning kontakt venligst ording@nordiskpadel.dk eller tlf. 2349 8843.
 
Pickleball
Pickleball er en blanding mellem tennis, badminton og bordtennis, der spilles med et bat kaldet en padel.  Sporten er let at komme i gang med og kan spilles af alle uafhængigt af alder. Du lejer banen til pickleball ved at booke banen D9 i vores bookingsystem. Udstyr er inkluderet i lejen af bane.
 
Bordtennis
Vi har 4 udlejningsborde til bordtennis.
 
Udstyr
Det er muligt at leje/købe udstyr i informationen. Husk at medbringe noget i pant.
 
Foreninger og klubber
Se vores oversigt over foreninger og klubber i centret på grondalmulticenter.kk.dk/gmc-foreninger. Kontakt venligst foreningerne eller klubberne for yderligere informationer om medlemskab mv.

Hent bookingvejledning her