Change language

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Holdtræning

  • ""
La Fit tilbyder en bred vifte af hold. Vi afholder desuden løbende arrangementer og foredrag, som man også kan melde sig til.

Du kan finde holdplanen for La Fit på kk.halbooking.dk under 'holdoversigt'. Her kan du ligeledes tilmelde dig de forskellige hold. Det er gratis at tilmelde sig holdet, hvis man har medlemskab til La Fit. Du kan også købe en dagsbillet, som giver adgang til holdet. Denne kan købes via halbooking eller hos Informationen i Grøndal MultiCenter.

Hold dig opdateret via vores facebookside www.facebook.com/groendalmulticenter eller her på hjemmesiden og se de seneste nyheder og kommende events.

*Bemærk venligst: Ved brug af klippekort til deltagelse i holdtræning, trækkes der 1 klip pr. hold. Ønskes der ubegrænset træning på hold, kan der med fordel oprettes et månedsmedlemskab.