Gamingugen 2022

I uge 45 deltager Vanløse Bydel i Medierådet for Børn og Unges ’Gamingugen’. Gamingugen har som mål at styrke en positiv spilkultur i Danmark.

Hvad sker der i gamingugen?

Ugen er dedikeret til at give børn, unge, voksne og familier over hele landet positive gaming-oplevelser. Digitale spil kan nemlig give mulighed for samvær, leg og kreativ udfoldelse.

Du kan også finde yderligere information om Gamingugen her.

Program 

Grøndal MultiCenter

Grøndal MultiCenter vil vi gerne udnytte den ledige kapacitet i esportscentret til at invitere til ’åbent hus’. Er du nysgerrig på hvilke aktører der til dagligt benytter centret? Eller har du bare lyst til at prøve det gode udstyr, så kom forbi i dette tidsrum.

Onsdag den 9. november kl. 15.00-17.00 

Torsdag den 10. november kl. 17.00-21.00. Her kan du også møde esportsforeningen Integrity-X, som snart starter hold! Hvilken spiltitel håber du på de udbyder?

Læs mere om esportscentret

Kulturstationen 

Fredag d. 11. november kl. 15-19 og lørdag d. 12. november kl. 11-14 byder Kulturstationen Vanløse børn, unge, voksne og familier velkommen til to unikke dage med gamingoplevelser og digital leg på biblioteket.

Her kan du prøve e-fodbold, digital motorsport og virtuel kampsport. Begge dage kan du møde medarbejdere fra Vanløse bydel som hjælper med det tekniske, og som meget gerne vil høre dine ønsker til fremtidige gaming-events eller aktiviteter. 

Tilbuddet er Drop in med gratis deltagelse og kræver ikke tilmelding.
Så kom forbi biblioteket i Kulturstationen Vanløse, og få en god spiloplevelse, hvor alle kan være med.

Kulturstationen Vanløse er både borgerservice, bibliotek og kulturhus med kulturelle tilbud til både børn og voksne.