Change language

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

 

Grøndal MultiCenter indeholder mere en 40 aktiviteter - her er derfor rig mulighed for at dyrke forskellige aktiviteter, enten som privatperson eller som medlem af en forening eller klub. 

 

Grøndal MultiCenter har en helt unik og bred palette af forskellige aktiviteter, og er et sandt mekka for enhver med hang til aktiv udfoldelse. 

Er du til hold-, styrke- og konditionstræning? Så er vores fitnesscenter, La Fit, måske noget for dig. Læs mere om fitnesscentret  på grondalmulticenter.kk.dk/lafit

Udfordre din partner, ven eller kollega i fx squash, badminton, padel tennis eller en af de mange andre sportsgrene vi tilbyder i centret. 

Du kan også melde dig ind i en forening eller klub i centret. Mere end 100 foreninger holder til i centret indenfor bueskydning, fægtning, diverse typer kampsport, trampolin, vævning, billard, badminton, dans, fodbold, styrkeløft, vægtløftning, håndbold, basketball, floorball, bordtennis, gymnastik, kegler, pensionist- og handicap idræt. Du finder en oversigt over foreninger og klubber i centret på grondalmulticenter.kk.dk/gmc-foreninger.

grondalmulticenter.kk.dk/aktiviteter kan du læse om vores forskellige aktiviteter, finde priser m.m.