Change language

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Grøndal MultiCenter rummer en bred vifte af aktiviteter for ældre og pensionister.

 

I fitnesscentret, La Fit, tilbyder vi bl.a. 40+ hold med lettere konditionsøvelser, hvor alle seniorer kan være med, og niveauet tilpasses det enkelte hold.

Fitnesscentret har en afslappet atmosfære og plads til alle. Vi tilbyder desuden særlige priser på medlemskaber til pensionister. Læs mere om La Fit på grondalmulticenter.kk.dk/lafit.

Pensionist Idræt og Ældre i Bevægelse er desuden foreninger i centret, som tilbyder hold med bl.a. gymnastik, stavgang, badminton, bowling, line-dance, kegler, pilates, qi-gong, styrketræning i maskiner, zumba, yoga m.m. Læs mere om Pensionist Idræt på www.pensionistidraet.dk.

Københavns Firmasport - Idræt i Dagtimerne tilbyder deltagelse for seniorer +60 i aktiviteterne billard, svømning, bordtennis, badminton, motionsgymnastik, bowling og golf. Læs mere om Idræt i Dagtimerne på www.koebenhavnsfirmasport.dk.

Du finder desuden en oversigt over centrets mange foreninger og klubber på grondalmulticenter.kk.dk/gmc-foreninger.