Change language

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

 

Samvær, oplevelser og motion - hold jeres næste firmaarrangement i Grøndal MultiCenter.

 

Sammensæt jeres eget event efter ønske: kombiner flere af centrets aktiviteter og lav en kanon aktivitetsdag med fx eSport, badminton, padel tennis, 2v2 fodbold. Her er det kun fantasien som sætter grænser. Du finder en oversigt med vores aktiviteter på grondalmulticenter.kk.dk/aktiviteter. Baner kan bookes via kk.halbooking.dk. Her kan du ligeledes finde en vejledning til vores bookingsystem. 

Brug for hjælp til at sammensætte jeres arrangement? Vores samarbejdspartner EventByen kan stå for jeres næste firmaarrangement, og har desuden de perfekte rammer til bespisning. EventByen matcher jeres behov og giver et fast tilbud på det totale arrangement. Hold fri til jeres egen fest, og lad EventByen tage sig af alt det praktiske. Læs mere på www.eventbyen.dk.

Hold jeres næste møde i spændende og anderledes omgivelser: Vi har pæne og lyse mødelokaler - både til større og mindre møder. Læs mere om vores mødelokaler på grondalmulticenter.kk.dk/mødelokaler