Change language

STACK UP 2019!

14 nov

Dato

14.11.2019, 12:00 til 20:00
Gratis
Er du vild med Sport Stacking? Kom og vær' med til at sætte ny verdensrekord torsdag den 14. november!

Hvad er STACK UP?

Arrangementet er World Sport Stacking Association's årlige forsøg på at slå Guinness verdensrekord for "flest mennesker, der Sport Stacker ½ time flere steder på én dag"!

I den forbindelse inviterer Københavns Sport Stacking Klub (KSSK) og Grøndal MultiCenter alle interesserede børn og voksne til at deltage i rekordforsøget, som foregår torsdag den 14. november mellem kl. 12.00-20.00.

Sådan deltager du

Alle der har lyst til at deltage i verdensrekordforsøget, kan blot møde op i Grøndal MultiCenter, hvor der vil være repræsentanter fra KSSK til stede. Der vil være opstillet borde med krus, og her kan du enten gå i gang med at stacke løs eller få tips og tricks fra en af klubbens repræsentanter. For at deltage i forsøget, skal man stacke ½ time.

Rekorden blev slået sidste år med 635.000 mennesker på verdensplan.

Alle kan følge med i rekordforsøget via dette link, hvor du kan finde KSSK i samarbejde med Grøndal MultiCenter på listen.

Kort om Sport Stacking

Sport Stacking er en nyere sportsdisciplin i Danmark. Den går i korte træk ud på at stable 9 eller 12 specialdesignede krus ovenpå hinanden i en bestemt rækkefølge, og efterfølgende stable dem ned igen på tid. Det er både sjovt, godt for motorikken og koordinationsevnen. 

Hver onsdag kan man gå til Sports Stacking hos KSSK i Grøndal MultiCenter. Læs mere på klubbens hjemmeside her.

Spørgsmål til arrangementet kan sendes via mail til KSSK på kbhssk@gmail.com.