Change language

GMC by night

29 maj

Dato

29.05.2019, 14:00 til 23:59
Gratis
Gratis festival med leg, idræt og bevægelse
Det kommer til at boble af aktivitet, når vi omdanner GMC til et inspirationshus for alle, som er nysgerrige på leg, idræt og bevægelse. Tag familie og venner med og kast jer ud i nye idrætsaktiviteter.
 
GMC by night er en eksperimenterende endags festival, der udforsker rammerne for leg, bevægelse og idræt. Aftenen før Kristi Himmelfartsdag forvandles Grøndal MultiCenter til en stor, festlig smeltedigel, der inviterer på et farverigt sammenkog af aktiviteter, oplevelser og tankegods med idrætten som hovedingrediens.
 
Der er bl.a. basket, padel, esport, trampolinspring, dans, pickleball, judo, legeland og et væld af andre aktiviteter og opvisninger på programmet. 
 
Alle er velkommen. Der er gratis adgang og aktiviteter for både store og små, så kom og vær med til en forrygende begivenhed i idrættens tegn.     
 
Deltagende foreninger og samarbejdspartnere:
Arbejdenes Tennis Klub, Bispebjerg KickboxingBK Point, Boldklubben UnionBrønshøj Basket, Brønshøj Judo ClubFloorball-Fællesskabet København, Fodtennis DanmarkGymnastikforeningen Gefion, IdrætsprojektetIdrætsskolen for Udviklingshæmmede, Københavns Kegle Union, Københavns Sport Stacking Klub, Københavns Trampolin KlubPensionist Idræt, Sportsdanserforeningen KAF, TrainOut, Unge lærer unge... Overwatch