Change language

FerieCamp i sommerferien (uge 30)

26 jul

Dato

man. 26. jul. kl. 10.00 til fre. 30. jul. kl. 16.00
Gratis. Kræver ikke tilmelding, medmindre andet er angivet i programmet.
Husk drikkedunk og tøj som passer til aktiviteten.
Street Copenhagen afholder FerieCamp ved Grøndal MultiCenter for alle børn og unge. Vi glæder os til at se jer og have det sjovt!

Se det fulde program her eller læs mere nedenfor:

 

Idrætsprojektet
Mandag - fredag, kl. 10-12

Laver leg og bevægelse ved siden af padel tennis på Genforeningspladsen. Her laver vi alle mulige lege og fælleskabsøvelser. Nogle dage vil der også være mulighed for klatring i Grøndal MultiCenter.

Padel Tennis med Street Copenhagen 
Mandag - fredag, kl. 10-12

Kom og prøv den nye sport der vokser og vokser, nu syntes vi, det er børnenes tur til at prøve padel tennis, man spiller 2 mod 2 på en lille tennis bane med glasvægge. Vi spiller padel tennis på genforeningspladsen.

Bispebjerg Bokseklub
Mandag - fredag, kl. 12-14

Hos Bispebjerg Bokseklub, er der plads til alle, vi glæder os til at have det sjovt og træne boksning med dig og give dig sved på panden!

Brønshøj Bordtennis
Mandag - fredag, kl. 12-14

Vi glæder os til at være med til FerieCamp, vi står klar til at lære dig alt om bordtennis.

Street Copenhagen
Mandag - fredag, kl. 14-16

Kom og prøv Street Fit ude foran Grøndal MultiCenter på deres fede udendørs træningsområde ved hovedindgangen. Det bliver så sjovt, samtidig med du styrker din krop.

 

FerieCamp følger myndighedernes retningslinjer ifm. COVID-19. Programmerne kan derfor ændres med kort varsel og have begrænsede pladser. I særlige tilfælde kan der være krav om coronapas for unge/voksne fra 15 år, det vil i så fald fremgå ved aktivitetsbeskrivelsen.