Change language

La Fit starter holdtræning op fra 3. august 2020

  • Heidi Frantzen
Snart kan vi igen tilbyde holdtræning i La Fit. Læs om, hvad du som bruger, skal være opmærksom på, hvis du vil starte holdtræning igen.

Vi glæder os til at byde vores instruktører og holdtræning velkommen tilbage, når vi fra den 3. august starter holdtræningen op igen i La Fit. Holdplanen er overordnet set den samme, som før nedlukningen, dog med et par ændringer, hvoraf de væsentligste er:

  • Der er indlagt 10 minutter på hvert hold, hvor der skal rengøres udstyr, og gives plads og tryghed til, at brugerne kan bevæge sig til og fra salene.
  • ROW er nu et 30 minutters hold om mandagen. Dog er der to hold i træk for at give plads til flere brugere.
  • ROW om torsdagen bortfalder for at give plads til et solidt styrketræningshold med Sarina.
  • Alle brugere skal selv medbringe egen yoga/træningsmåtte, hvilket er et krav for at deltage på Yoga- og Pilateshold.
  • Orienter dig i øvrigt i holdplanen her på vores hjemmeside.
  • HUSK at følge myndighedernes anbefalinger, retningslinjer og skiltning, som forefindes i Grøndal MultiCenter og La Fit.

Når vi åbner for holdtræning igen, bliver det ikke som før nedlukningen. Der vil være retningslinjer, som skal overholdes, hvilket bl.a. betyder, at nogle af træningsformerne vil blive ændret. Eksempelvis kan en cirkeltræning ikke længere være en cirkel, da man ikke må dele udstyr mellem brugere. Derfor vil alle holdtræningerne blive planlagt således, at hver bruger råder over udstyr, som kun må bruges af den bruger, indtil først hænder og dernæst udstyret er rengjort. Det betyder, at noget udstyr udgår fra holdtræningen og vores instruktører på finde kreative løsninger for at give dig den bedste mulige træning.

Vi håber, at I vil bære over med instruktørerne, hvis det i starten kan virke lidt uoverskueligt. Vi er alle nye i denne situation, og vi gør hvad vi kan for at komme tilbage til den træning vi kan lide.

De bedste hilsner fra Rune, driftskoordinator i La Fit.