Change language

Andre aktiviteter

Dans

Kontakt venligst den enkelte forening eller klub for yderligere informationer.
 
KAF er en sportsdanserforening under Danmarks Sportsdanserforbund. Foreningen har plads til dig, hvad enten du er begynder eller har danset i mange år, og hvad enten du klarer dig mindre godt eller er på vej til at blive verdensmester. Læs mere om KAF på wwwkaf.dk.
CPH Salsa tilbyder dansekurser, privatundervisning m.m. til privatpersoner, firmaer institutioner m.v. CHP Salsa er specialister i Cubansk Salsa, Son, Bachata, Bolero, ChaChaChá og Merenque. Læs mere om CPH Salsa her.
Ballet-Teatret's Elevskole tilbyder balletundervisning for alle aldre (fra 3 år til unge og voksne) - både nybegyndere og øvede. Læs mere på www.balletteatret.dk.

Bueskydning

Københavns Bueskyttelaug er en bueskytteforening for alle. Læs mere om KBL på www.kbl-bueskydning.dk.Lavia er en idrætsforening som bl.a. tilbyder bueskydning til alle - både raske og handicappede. Læs mere om Lavia Bueskydning på www.laviabue.com.

Fægtning

Salle d'Armes Mahaut er Danmarks ældste fægteklub, og er en moderne klub for fægtere i alle aldre og på alle niveauer. Klubben afholder løbende prøvetimer i fægtning. Fægtesporten er for alle der ønsker en anderledes og tempofyldt sportsgren med både fysisk og mental udfordring. Læs mere om Mahaut på www.mahaut.dk.Hos fægteklubben En Garde har alle mulighed for at prøve at fægte. Du kan derfor kvit og frit fægte løs i de første par uger, hvorefter klubben så forventer, at du melder dig ind. Læs mere om En Garde på www.fk-engarde.dk.

Gymnastik

Gymnastikforeningen Gefion dækker foruden kvindelig- og mandlig idrætsgymnastik også springgymnastik og parkour-freestyle. Læs mere om Gefion på www.gymgefion.dk.

Trampolin

Københavns Trampolinklub tilbyder mange forskellige hold til alle aldre og niveauer. Klubben har både plads til bredden og eliten. Læs mere om KTK på www.kbhtrampolin.dk.

Pensionistidræt og Ældre i Bevægelse

Pensionistidræt tilbyder hold med forskellige aktiviteter for pensionister, fx badminton, gymnastik, dans, styrketræning, pilates, yoga, stavgang m.m. Læs mere på www.pensionistidraet.dk.Ældre i bevægelse er et alsidigt idrætstilbud for mænd, kvinder, ældre og yngre - aktiviteterne er dog tilrettelagt med henblik på mennesker på 60+. Træningen består bl.a. af badminton, dans, afspænding, gymnastik m.m. Læs mere om Ældre i Bevægelse her.
Københavns Firmasport - Idræt i Dagtimerne tilbyder deltagelse for seniorer +6+ i aktiviteterne billard, svømning, bordtennis, badminton, motionsgymnastik, bowling og golf. Læs mere om Idræt i Dagtimerne på www.koebenhavnsfirmasport.dk.
Idrætsskolen for udviklingshæmmede
Idrætsskolen er en selvejende institution beliggende i Grøndal MultiCenter, som tilbyder voksne udviklingshæmmede mulighed for personlig udvikling indenfor 4 kerneområder: Det fysiske, psykiske, sociale og idrætskulturelle. Læs mere om idrætsskolen på www.idraetsskolen.net.
Arbejdernes Kunstforenings Malerskole
Kunstforeningens malerskole har professionelle kunstnere som undervisere. Læs mere om Arbejdernes Kunstforening på www.arbejderneskunstforening.dk.
Keglespil
Københavns Kegle Union har egne baner og lokale i Grøndal MultiCenter. Læs mere om KKU på www.kku-kegler.dk.